Langtidsholdbart skønhed - UPM ProFi Deck besøgt igen 2007-2012

Langtidsholdbart skønhed - UPM ProFi Deck besøgt igen

​UPM ProFi fejrer sin rejse gennem 10 år som en af de førende europæiske producenter af WPC-terrasser. Det fejrer vi blandt andet med et gensyn med terrasser, der blev monteret i løbet af de første år med UPM ProFi – 2007-2012. UPM ProFi-terrasser er monteret i hele Europa i alle former for omgivelser: fra Middelhavskysten til Lapland, fra bjerghoteller til bymidter, i private hjem, restauranter, stadions og mange andre steder.

Vi ønsker at vise jer, at UPM ProFi Deck kan modstå tidens tand, se frisk og moderne ud og fungere godt 10 år efter monteringen. De terrasser, vi genser, skal vælges fra forskellige lande og vejrforhold, fra det kolde Lapland til det varme Sydfrankrig. Nye sager vil blive tilføjet i løbet af jubilæumsåret. 

Horizontal divider

​UPM ProFi - Langtidsholdbart skønhed

Horizontal divider

​UPM ProFi Deck ser stadig ud som det gjorde i 2011, på trods af de mange besøgendes trampen og madaffald.

Rugby stadium, France »

UPM ProFi Deck Langtidsholdbart skønhed | Rugby stadium LOU club, France
UPM ProFi Deck Langtidsholdbart skønhed | Piano-pavillonen, Finland
​Med sin beliggenhed ved bredden af Vesijärvi-søen i byen Lahti, Finland, er Piano-pavillonen, som er opført i træ, det perfekte sted at nyde kaffe, kunst og naturen. Opførelsen af denne smukke kulturcafé blev fuldført i juni 2008, idet håndværkerne sigtede efter at benytte nye, miljøvenlige materialer til caféens bygninger. Som gulvmateriale blev der benyttet UPM ProFi Deck-planker. Efter arkitektens ønske skabte UPM en helt ny plankefarve, Marble White, til projektet.

Piano-Pavillonen, Finland »
​Man finder UPM ProFi-terrasseplanker monteret overalt i Europa og andre steder, hvor de overlever vejrliget – fra det kolde Lapland til det våde Skotland og varmen i Dubai. UPM ProFi-terrasseplanker har en ekstremt holdbar kerne, som forbliver strukturelt sund ved direkte kontakt med jorden eller ved montering under vand. Alle planker har en lukket overflade, som giver dem fremragende smudsafvisende egenskaber. UPM ProFi Deck er konstrueret til at have en høj grad af slagfasthed, også når det er meget koldt.

Lapland, Finland »
UPM ProFi Deck Langtidsholdbart skønhed | Lapland, Finland
Horizontal divider