UPM Biocomposites - Kompositproducenten

UPM Biocomposites - Kompositproducenten

UPM Biocomposites-virksomheden udvikler, producerer, markedsfører og sælger kompositprodukter af høj kvalitet til udendørs anvendelser i anlæg og granulater til en bred vifte af industrielle og forbrugerrelaterede formål. UPM Biocomposites er en af Europas største producenter af kompositprodukter baseret på naturlige fibre, og firmaets fabrikker ligger i Finland og Tyskland. UPM Biocomposites er en af UPM’s nye virksomheder.

Horizontal divider


Integration af bio- og træindustri for en bæredygtig fremtid


UPM Biocomposites kombinerer cellulosefibre og polymerer til nye højtydende produkter og materialer. Den PEFC-certificerede UPM ProFi-serie af kompositprodukter til udendørs brug genbruges og er genanvendelige og giver en uovertruffen teknisk ydeevne sammenlignet med traditionelle WPC-produkter (træ-/plastikkompositter).

UPM Biocomposites Kompositproducenten | UPM ProFi produkter

 


UPM Formi er et innovativt nyt materiale fremstillet af rene jomfrucellulosefibre (FSC-/PEFC-certificerede) og tekniske polymerer. UPM Formi forarbejdes til en granulatform, som er velegnet til sprøjtestøbning, udpresning eller formpresning, og det giver producenterne mulighed for at skabe produkter med lavere miljøpåvirkning og højere tekniske egenskaber end eksisterende plastikprodukter.

Den patenterede teknologi bag de innovative og bæredygtige materialer i UPM Formi og UPM ProFi er skabt af UPMs egen afdeling for forskning og udvikling.

Horizontal divider


Prisvindende og anerkendt kompositproducent

Innovationen bag udviklingen af UPM ProFi som et nyt bæredygtigt materiale er blevet anerkendt med adskillige prestigefyldte priser.

​Green Good Design

UPM ProFi vandt i 2010 - Prisen er en prestigefyldt international anerkendelse, som tildeles til de bedste bæredygtige løsninger og materialer. Green Good Design Award uddeles af Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og for arkitektur og design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.

Paysalia

UPM ProFi var det bedste produkt i 2009 - UPM ProFi blev nomineret til det bedste produkt af de besøgende ved Frankrigs førende landskabsudstilling Paysalia i 2009

Prisvindende kompositproducenten UPM Biocomposites


Prisen for Bæredygtig innovationsledelse ved den tyske prisuddeling Bedste innovator

UPM ProFi vandt i 2010 - UPM blev tildelt prisen for "Bæredygtig innovationsledelse" ved prisuddelingen "Bedste innovator 2010" i Tyskland. Den årlige konkurrence, som arrangeres af det internationale managementkonsulentfirma A. T. Sammen med det fremtrædende tyske erhvervstidsskrift Wirtschaftswoche belønner Kearney firmaer, som udmærker sig inden for fremragende innovationsledelse.