UPM - The Biofore Company

UPM The Biofore Company

Med ca. 19.100 medarbejdere og et salg på mere end 10 milliarder € (2017) er UPM det globale Biofore-firma. Fiber- og biomassebaserede virksomheder samt genbrugte og genanvendelige råmaterialer og produkter er hjørnestenene i UPMs virksomhed.

Horizontal divider

​​Integration af bio- og træindustri for en bæredygtig fremtid

Firmaet forsøger at skabe nye muligheder for vækst baseret på kontinuerlig produktudvikling og innovation. UPM arbejder på tværs af seks forretningsområder: UPM Bioraffinering, UPM Energi, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Papir ENA (Europa og Nordamerika) og UPM Krydsfiner.

UPM har fabrikker i 12 lande. Selskabets aktier er noteret på NASDAQ OMX på Helsinkis børs. UPMs indsats for at skabe en bæredygtig fremtid er gentagne gange blevet anerkendt af tredjepartsorganisationer og ved prisuddelinger.

Besøg UPM.com »

UPM The Biofore Company

Horizontal divider


Prisvindende Biofore-firma

DJSI

I 2014 blev UPM noteret i DJSI for tredje år i træk. - UPM har været noteret som brancheførende i de europæiske og globale Dow Jones-indekser for bæredygtighed (DJSI) for 2014-2015. DJSI fokuserer på den bedste i klassen og anerkender firmaer i alle brancher, der klarer sig bedre end deres kollegaer i forhold til nøgletal for bæredygtighed.

Etisk vinder

UPM vinder i 2012, nominered i 2013.

Sustainability Leaders-prisen 2013

Nomineret i kategorien for Bæredygtig produktinnovation i 2013.

CDP

UPM er førende inden for sektoren i materialebranchen i CDPs Global Forests-rapport for 2013.
- UPM blev højt rangeret i Nordic Climate Change Disclosure-indekset med topkarakterer, og vores forståelse af klimaproblemer fremhæves.

UPM The Biofore Company